Om oss

TB TRAILER AB

ÖVER 25 ÅRS ERFARENHET


Från Göteborg på den svenska västkusten har vi sedan 90-talet levererat produkter och tjänster över hela skandinavien. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder och att en personlig kontakt kan utveckla oss tillsammans.


Förrutom våra världsledande produkter från några av europas största tillverkare erbjuder vi även reservdelar, digitala produkter som spårning och finansieringslösningar för våra kunder som önskar hyra eller leasa produkter.


VARFÖR VÄLJA OSS?

 

Ett brett produktprogram från en leverantör som funnits på marknaden i över 25 år garanterar att du som kund kan känna att du i nära samarbete med oss på TB Trailer har en partner som har kunskapen och resurserna att tillgodose dina behov av transportlösningar med bästa möjliga totalekonomi. Vi arbetar kontinuerligt för att våra produkter under sin livstid ska vara så miljöeffektiva som möjligt. Det påverkar produkten ända från början genom våra konstruktionslösningar och materialval samt under sin långa livscykel genom den låga egenvikten som håller ner de miljöbelastande utsläppen i förhållande till den transporterade godsmängden.

I nära samarbete med våra kunder och partners tar vi fram de bästa lösningarna för de Nordiska förhållandena. Släp och trailers med olika typer av överbyggnader från rena flakbyggnationer till skåp med öppningsbara sidor. Självklart håller vi ett servicelager redo för allt som kan hända under våra produkters långa livstid.

VAGNAR FÖR MAX LAGLIG LAST GER VÅRA KUNDER MAX EKONOMI

KONTAKTA VÅRT TEAM

Tord Blomberg

VD


Direkt:

031- 728 59 01

Mobil:

0705- 28 30 72

Mail

tord (at) tbtrailer.se.


Joel Sörling 

Produktchef


Direkt:

031- 728 59 02

Mobil:

0705- 28 59 12

Mail

joel (at) tbtrailer.se.

.


Mats Sällström

Reservdelsansvarig


Direkt:

031- 728 59 05Mail

mats (at) tbtrailer.se.


Maria Carlsbogård

Ekonomi


Växel:

031- 728 59 00

Direkt:

031- 728 59 08

Mail

maria (at) tbtrailer.se.

.


FÖR SENASTE NYTT OCH UPPDATERINGAR FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

VÅRA LEDORD

MILJÖVÄNLIGT

LÖNSAMT

EFFEKTIVT

FLEXIBELT