Varumärken

VÅRA VARUMÄRKEN

BENALU


Benalu skapades 1967 av Hubert Pora och Dominique Bonduelle för att producera aluminium tippers, ett koncept som de uppfann och utvecklade.


I dag är BENALU-gruppen (Benalu, Bennes Marrel, Maisonneuve och Mega) en europeisk ledare inom tillverkning och underleverantör till Arcole Industries (www, arcole-industries, com) med en omsättning på över 140 miljoner euro. Gruppen har produktionsanläggning i Liévin, Andrézieux-Bouthéon, Cérences och Nysa (Polen) och sysselsätter nästan 1200 anställda. Benalu-gruppen har ett stort antal "stål" och "aluminium" fordon: för stora volymer, tankar, rörliga golv och intermodala fordon.

FRUEHAUF


Fruehauf ingår i Wieltonkoncernen. Wieltonkoncernens uppdrag är att skapa och leverera de bästa transportlösningarna för företag.


Fruehauf ligger i Frankrike i Auxerre. Företaget sysselsätter cirka 400 personer. Fruehauf-varumärket bildades i USA 1918 som Fruehauf Trailer Company. Efter många års framgångsrik global expansion, på 80-talet och 90-talet. av 20-talet blev Fruehauf ett ledande varumärke i Europa.  

SMB / SAE


Företaget SMB grundades på 70-talet som ett bolag som är specialiserade på montering och produktion av axlar och suspensioner för alla släpvagnar från gruppen Fruehauf,


SMB försörjer alla Fruehauf-koncernens företag i Europa, Afrika och Asien med reservdelar.

.

Under 2006 gick de två företagen SAE och SMB ihop och etablerade ett centrum för tillverkning av axlar och suspensioner som uppnådde maximal produktion på 50 000 axlar redan under 2008 med en omsättning på 90 000 000 €.

VARFÖR VÄLJA ALUMINIUM

01.


Låg vikt


Den låga vikten sparar diesel. Typexempel ligger på 3-4 dl per mil! Den låga vikten ger också högre laglig last vilket innbär högra intäkter. År ut och år in.


02.


Starka & Hållbara


Med flygplkansklassificerad aluminium legering är vagnarna både hårda och slitstarka. 


03.


Lång livslängd


Över 25 års livslängd i Svensk trafik redan bevisad. Slå oss en signal så berättar vi gärna mer.


04.


Högt andrahandsvärde


Den dagen det blir dags att sälja har dessa vagnar en av marknadens absolut bästa andrahandsvärde.


BEHÖVER NI EN VAGN DIREKT? SE DELAR AV VÅRA LAGERVAGNAR HÄR: